Iglooman_logo

Seeing the stars

Lasisaunat

ME SUOMALAISET Olemme saunoneet pitkään, mutta emme vielä lasisaunoissa. sauna on aina kiinteä osa ympäristöään, ja osa saunakokemuksesta muodostuu myös ympäröivästä luonnosta. Lasisaunassa saunan tunnelma ja luonto ovat yhtä.

Elämyksiä design-saunassa

Igloomanin lasisauna on suomalaisten suunnittelijoiden kehittämä, harkiten viimeistelty design-sauna. Lasisaunassa on tilavuuden tuntua ja hapekas löyly. Saunat soveltuvat suuremmillekin ryhmille, sillä kerralla lauteille mahtuu mukavasti jopa 10-14 saunojaa. Sauna voidaan varustaa joko sähkö- tai puulämmitteisellä kiukaalla.

Lasisauna soveltuu matkanjärjestäjille, hotelleille ja safariyrityksille ja mahdollistaa uuden lisäpalvelun tarjoamisen. Saunan upea ulkoasu markkinoi itse itsensä ja lasisaunakokemuksen ympärille on helppo muodostaa erilaisia lisäpalveluita – ja taata käyttäjälle ikimuistoinen ja kokonaisvaltainen elämys. Saunan pehmeissä ja viipyilevissä löylyissä saunojat pääsevät samalla nauttimaan ulkona tuikkivasta tähtitaivaasta tai loimuavista revontulista.

Lasisauna on suunniteltu samalla periaatteella kuin lasi-iglut, eli saunan lasiosuus muodostaa puolipallon muotoisen rakenteen.

Tekniset tiedot

  • Tilavuus: 10-14 hlöä

  • Halkaisija 4,7 metriä

  • Lattiapinta-ala 17 m²

  • Kokonaistilavuus 32 m³

  • Varustelumahdollisuuksina koneellinen tai painovoimainen ilmankierto